Re: Potrebna preporuka - Sat do 200 EUR
Ја сам купио Festina F16565/4 пре једно пола године за 160 евра и јако сам задовољан.Једина мана је што је због црног цифера мало непрегледан,али и то се може отклонити тако што ћеш узети сат са белим,плавим или црно-наранџастим цифером.Понављам још једном да сам јако задовољан.
Ево ти линк чисто да видиш како изгледа
Men's Festina Chronograph Watch (F16565/4) - WATCH SHOP.com�
1 Priloženi(h) fajl(ova)
I ja planiram da pazarim sat, pa kad vidoh ovu temu, rekoh da vidim vaše mišljenje... Šta mislite o ovom satu? Čekam već neko vreme da mu padne cena ili da grune neki popust, al nikako da dočekam...Prilog 60257... 18 000 za Festinu?
Taj sat vredi 18.000 din.Svaka Festina ima realne cene i dobar odnos cena-kvalitet.
Nego mi nije bas pregledan ali ako ti se svidja slobodno uzimaj.
Baš zbog toga pitam, Festina ima sličnu klasu kockastih satova, samo su malo manji i koštaju 8-9 hiljada manje... Hvala u svakom slučaju...
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo računao sam sutra da se častim i obzirom da sam hteo braon sat, i da bude kockast ova 2 su mi uži izbor
Prilog 60515Prilog 60516
Međutim danas prošetam do onog poklon dućana i tu se zeznem... Naletim na ovaj koji mi pomuti potpuno planove...
Prilog 60517
Izlazi iz okvira 200e, tj skuplji je od gore navedenih za oko 60e,+ svi moji satovi su taj fazon, ali je mućo dobar... Šta vi mislite?
Ja mislim da vredi dati malo vise para za VE, svakako je rec o kvalitetnijem satu.
Iskreno, da sam na tvom mestu, izbor bih sveo na VE i Festinu, Armani bih izbacio iz kombinacije.
E to htedoh da čujem... Što ne Armani? Meni malo smeta samo zato što je ARMANI, al što se kvaliteta tiče, kontam imaju isti mehanizam, pravi ih Fossil... Armani i Festina praktično koštaju isto, a onako odokativnom metodom izrada mi deluje bolje na Armaniju...
Da kupujes odelo, rekao bih da, ovako:no:
Jedan od zakljucaka do kog smo dosli mnogo puta na forumu je da sat ne cini samo mehanizam.
Cak i to sto ih Fossil pravi nije neka preporuka, Festina je kvalitetnija od Fossila.
Moja topla preporuka ti je VE,kvalitetno su uradjeni i ja sam probao taj model i lepo lezi na ruci,a msm da je i miyota dodatni plus...Ako se odlucis za VE i ako uzimas za cash,slobodno u poklon ducanu pitaj za popust za cash,sigurno ces dobiti 5 posto... ;)
Jedna od ideja jeste da ide uz odelo... Al eto nisam znao da je Festina bolja od Fossila... Hvala na preporukama!!! :)
Braon sat je ono što mi treba, al mi se ovaj Vostok mnogo dopada... :(