Re: Festina ili Michael Kors
I jedan i drugi su ti kvarcni mehanizmi ali MK ima hronograf tj stopericu. Ja bih ti od ta dva ponudjena preporucio Festinu. Nekako mi ona onajbolja od tih modnih brendova.
A sto se tice keramike ona ne bi trebala da se grebe pa je to mozda zgodno, mada ne znam kako se ponasa kad je maltene cijeli sat keramicki jer je ona krtija tj moze da se slomi.
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
I jedan i drugi su ti kvarcni mehanizmi ali MK ima hronograf tj stopericu. Ja bih ti od ta dva ponudjena preporucio Festinu. Nekako mi ona onajbolja od tih modnih brendova.
A sto se tice keramike ona ne bi trebala da se grebe pa je to mozda zgodno, mada ne znam kako se ponasa kad je maltene cijeli sat keramicki jer je ona krtija tj moze da se slomi.
Nije Festina modni brend :) Sasvim dobri satovi, inace, i ja bih pre uzeo Festinu nego MK, Fossil, Puma, Diesel i ostale...
Mozda nije bas modni brend kao Dizel i ostali, ali ne moze se bas ni svrstati medju ozbiljnije proizvodjace.
Pa da tako sam nesto i mislio ali kako to covjek da kaze, kad bas nisu klasican modni brend, a daleko su od ozbiljne horologije
Drustvo ja se dvoumim oko 2 primjerka Seika. Vrlo sam blizu kupovine (Amazon), pa bih volio da cujem i vase misljenje.
Kao sto vidite rijec je o Seiko Atlas SKZ211K (crni) i SKZ209 (indigo plavi).
Na Netu nalazim suprotna misljenja o velicini, navedene su razlicite velicina za isti sat. Sve, samo da zbune kupca :D
http://www.dodaj.rs/f/Z/wW/26jppghl/...dfad30b285.jpg
Ja bih SKZ211K
Zbog kazaljki :)
Re: Predlozi za kupovinu sata do 150 EUR
Taj sam i izabrao... da "ubijem" malo crnilo na ciferu. ;)