-
Re: Pomoc za odluku
To se obično desi kada je u pitanju obična pošiljka. Ukoliko se koristi post express, usluga je bolja. Ne znam u čemu je stvar, kada je u pitanju ista firma, ali bolje funkcioniše.
Potvrđujem za AKS da kurir prvo pozove, a onda u dogovoru sa primaocem dostavlja pošiljku.
-
Moguce, nisam siguran jel to bilo bas preko post expresa.
Nego da se vratim na temu, posto sam ovaj seiko a ovaj nisam a razlikuju se u obliku kucista, i civeru. koji od ova dva sata ce izgledati "mocnije" na ruci, ako neko moze da iznese svoj utisak. Lomim se izmedju ova dva modela!
-
Cini mi se da SNK809K2 izgleda "mocnije" na ruci.
-
Drugi, tj. ovaj.
Ali, to je samo moje mišljenje, i ništa drugo. Poslušaj svoje srce, ono će biti najbolji sudija.
-
809 ima crveni vrh sekundare i matirano kućište.
381-nema.
:)
Ja sam ti,bre,subjektivan...
Meni je 381 klasična petica a 809-prelepa petica.
-
pazi dobro,ja sam ga licno video SNK809K2 i stavio na ruku i sat je jako jako malog precnika.
-
Sky, jeste malog precnika, ali i onaj drugi je isti.
-
Znam da je manjeg precnika, ali mislim da je to sve stvar navike, ja nemam neki velik zglob, oko 16cm
-
Naleteh na ovaj oglas, u pitanju je Orient Black Mako, da li zna neko nesto o ovm satu, i koliko je pouzdan prodavac ako neko ima iskustva, malo sam skeptik za to narucivanje.
Sat jeste iznad budzeta ali mislim da ako je sve ok sa prodavcem da bih se strpeo i malo pristedeo za ovaj sat.
Nakit, satovi i dragocenosti : Orient Black Mako Automatik Diver - ID 2891590 - Kupujem Prodajem
-
Prodavac je krajnje profesionalan i korektan. Imas moju preporuku i sto se prodavca tice, a i sto se sata tice. Imao sam black mako model. Dobar je to sat.