re: Pomoc pri kupovini ručnog sata...
Pozdrav sivma,
Gledam cenu ovog sata i prosto mi nije jasno kako je ovoliko niska. Ono sto mene intersuje koliko bi taj sat izasao mog kuma koji zivi u Torontu ako bi porucio na kucnu adresu. Planiram njega da angazujem posto dolazi uskoro za Srbiju.
Unapred hvala.
Hectore, zbog čega ti nije jasna cena sata? Pa otprilike tako se i kreću cene tog modela, pogotovo u SAD, čak može ponegde da se nađe i koji $ jeftinije.
Tvoj kum bi verovatno mogao da nabavi taj model po ~ toj ceni, zavisi dal se naplaćuje slanje do Kanade ili ne. U najvećem broju slučaja se ne naplaćuje, ako se kupuje od firme koja se nalazi u SAD, ili je cena slanja smešno niska.
Pozdrav
Dugo nisam na forumu pa mi se ucinlo da je cena smesno niska. Inace da li ovaj sat moze da se nadje u slobodnoj prodaji ili samo online? Ovo mi mislim na Kanadu.
Da li mi preporucejs nesto bolje, ili postoji li nesto sto je sad na nekoj rasprodaji a da ti to znas?
Sigurno da ih ima u slobodnoj prodaji, samo je pitanje po kojoj ceni. I tamo su cene po lokalnim radnjama više u odnosu na cene ovih kompanija koje se bave online prodajom.
Što se preporuke tiče, pa možda da daš neke smernice šta ti se sviđa osim ovog citizena?! Pilotski, ronilački, klasičniji, hronografi, kvarcni, automatici...?
Za rasprodaje ne znam, barem ne za lokalne radnje u Kanadi... ali na ovom linku možeš da pratiš aktuelne DoD (Deal of Day) akcije, bude često zanimljivih modela po privlačnim cenama.
Pozdrav
Ok, hvala na savetima. Pokusacu da kupim onaj Citizen. Video sam na forumu dosta dobrih saveta u ovom cenovnom rangu tako da je izbor velik.
Hectore javi sta si uradio na kraju, ako stigne sat da malo razmenimo iskustva! :)
Slike postavljene u temi Slike satova iz vase kolekcije.
Mali review u temi Kompletni testovi satova.
Pozdrav,
Aleksandar
Re: Pomoc pri kupovini ručnog sata...
Ja bi ih najiskrenije zaobisao.
Kineski satovi...
A to sto pise japanski mehanizam, Seiko baterija?