1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Pomoc oko izbora - Hamilton, Tag Heuer...
Ja Hamilton uopste nisam uspeo da nadjem u Austriji, nazalost. A za 700-800 bi mozda (mada tesko) mogao da nadjes Khaki Auto Chrono ili Jazzmaster Auto Chrono.
Ovaj Steinhart B-uhr Chrono je definitivno best buy! Samo da napomenem da je cena bez VAT-a 643€! Doduse ovo samo ako se porucuje van EU (ne vredi mnogo ako porucis u Austriju :()...
Takodje mogu da savetujem Zeno, npr. model Magelano:
Prilog 1883
Na kraju - savet da, ako si u Becu, nadjes casovnicara u ulicici koja sa Swedenplatz-a pored McDonaldsa ide ka Stefansplatz-u. Tu ces, na samom pocetku, posle Meka, s desne strane, naci interesantnu radnjicu, gde su cini mi se cene malo nize, a i mozes da se iscenjkas...
P.S. Pomenuti Fortis je najpametnije kupiti kod nas :)
Evo jos jedan koji bih mogao da ti predlozim, a da je po mom ukusu.
Longines hydroconquest.
http://www.authenticwatches.com/long...l36424566.html
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo i ja da se slozim sa vec recenim - sa Steinhartom nema greske!
A meni se, recimo, mnogo svidja ovaj novi Hamilton, takodje verzija B-Uhr! Cena po netu je oko $800, ne znam koliko je u EU?
Hamilton H64715885 Khaki Pilot Mens Watch
Prilog 1887
Swissmade eta calibre 2836-2 25 jewels automatic movement.
Day/date calendar .
Combination polished & satin finish solid stainless steel case.
Screw-down sport style factory logo embossed/engraved crown.
Sapphire slight dome profile crystal.
Grey color raised arabic numbers raised silver color polished markers dial.
Steel color luminous filled hands.
Exhibition screw-on with screws style case back.
Brown color genuine leather band.
Tang style buckle clasp.
200 meters water resistance.
46mm 12.50mm case size.
Two years limited factory warranty.
vidim da je stiglo dosta odgovora :) hvala
sto se tice DEBAFURE satova moram da priznam da prvi put cujem za taj brend. izgledaju dobro ali ni jedan mi se ne svidja dovoljno da bih ga kupio:)
ovaj ZENO mi je malo "preozbiljan" ali hvala puno za informacije u vezi HAMILTONA i male radnje. ali zato verujem da cu u Becu imati odlican izbor npr. TAG HEUER satova. mozda neki predlog? citao sam malo na forumu komentare i vidim da su stavovi razliciti po pitanju ovog brenda :)
p.s. najbolje da nadjem jos oko 1000 EUR pa da uzmem ovo http://www.oris.ch/collections/colle...en&modelid=156 :))) ideano po meni
Dobar je taj Oris,kosta oko 2000 dolara,
ali za moj ukus prevelik 47mm precnik, mnogo je.
Vidim na sajtu Sinn-a da imaju distributera u Beču. Evo adresa: Uhren Wimmer Arnsteingasse 21. Pogledaj i njih(ima se šta vidjeti kod Sinn-a:adore:),a možda nešto i uđe u budžet!
Ja sam imao pomenuti Tag Heuer i mogu ti reci da je stvarno dobar sat...ne ulazim tu u mehanizme vec u samoj lepoti sata. Stvarno lepo stoji na ruci a i on ti je premijerno prikazan 2008. jedino
sto bi za te pare ipak uzeo neki automatik.
I ovaj predolog od Rusa je dobar odabir barem za mene posto sam igrom slucaja imao i Longines hydroconquest.
to ti je pravi radni sat,znaci za sve uslove. i odlican sat. ni za jedan me sat nije toliko zao koliko za ovaj Longines.
siguran sam da je LONGINES odlican izbor (koji god model) ali ovajhydroconquest nije ono sto trazim, a za neku drugu kolekciju treba dosta vise para.
takodje gledao bih da kuciste bude min. 43-44 mm.
sto se SIN -a tice, svakako cu pogledati sta ima u Becu, malo su skuplji ali u svakom slucaju sta god budem uzimao nadam se da cu uhvatiti neko snizenje.
jedno pitanje u vezi STEINHART satova, nije mi bas najjasnije jel se mogu kupiti samo online posto na sajtu ne vidim nigde 'store locator' ili nesto sl. ?