Hvala, Angel, na info za Sturmanskie. Nadao sam se da imaju veci izbor i pristupacnije cene...
A od modela koje si izdvojio, mnogo mi se svidja onaj Fortis - izgleda skroz fortisovski savrseno, a cini mi se da ni cena nije previsoka. :)
Printable View
Hvala, Angel, na info za Sturmanskie. Nadao sam se da imaju veci izbor i pristupacnije cene...
A od modela koje si izdvojio, mnogo mi se svidja onaj Fortis - izgleda skroz fortisovski savrseno, a cini mi se da ni cena nije previsoka. :)
Što se tiče Fortisa delim potpuno tvoje mišljenje! :D
Nešto sam kibicirao i Zeno satove, odlični su mi. Ali naravno videćemo, očekujem odgovore ovih dana pa će mo videti. Sve je u zavisnosti sa realnim cenama u njihovim prodavnicama. Dosta sam puta pogrešio oslonivši se na neki modele sa sajtova! :)
Što se tiče Makedonaca cena je takva, iskreno ne znam koliko je sat inače, ali tu sam cenu dobio. Ne znam koje modele sve imaju ali očekujem i taj odgovor kao i njihove cene!
Pozdrav! :D
Recimo da ja ne bih kupio taj Fortis po toj ceni. Praktično za hiljadu/dve više možeš da ga dobiješ u Srbiji, kod ovlaštenog distributera sa garancijom dok je ovaj model, koliko vidim na linku koji si postavio, POLOVAN. Koliko je pametno kockati se zarad uštede od hiljadu-dve dinara?
Eh da, i teško da je u njemu ETA 7753 mehanizam, u najboljem slučaju ETA 2836-2. :)
Pa ako si dobio kompletan cenovnik, može isključivo putem privatnih poruka, koga interesuje. A u temi postavi cene, recimo samo onih par predloženih modela... tipa Sturmanskie Okean, stopseconds ili šta već imaju u ponudi a da se spominjalo u temi.
Pozdrav
ZENO-WATCH BASEL,
ZENO - Pilot Basic
http://i43.tinypic.com/2ewdv01.jpg______________http://i39.tinypic.com/fjfgw2.jpg
http://i40.tinypic.com/4hy06v.jpg
Case
diameter 40.5mm - thickness 12.5mm
316L stainless steel, polished, plane bezel ring, screw-in exposition back (skeleton), large double protected pilot crown
shock resistant, antimagnetic, water resistant to 3 ATM (tested for DIN 8308, DIN 8310, DIN 8309)
Movement
High quality Swiss Made mechanical/automatic winding with quick-set date. ETA 2834 / 2836 - 21/25 jewels, Swiss lever escapement, Incabloc shock absorber, Glucydur balance, Nivarox 1 flat spiral, Antimagnetic, 21ґ600 / 28ґ800 vibrations per hour, Nivaflex spring, ball bearing central rotor with heavy metal weight, power reserve to -47h, Etachron fine adjustment, tight tolerance of adjustment
- ETA Manufacture Horlogиre Suisse Since 1793
Glass
hardened mineral crystal (curved)
Dial
matt-pilot black with luminous Arabic numerals (a1)
Superluminova advanced lllumination hands and numbers
(6554N-a1 with Royal Arrow navigational triangle)
Band
black padded genuine leather strap, engraved stainless steel buckle, strap width 20mm
Options
- case sandblasted (sable matt)
- Different leather straps / ss bracelets
- sapphire crystal)
- 7554-a1 in titanium.
570CHF - 390€
Šta misliš o njemu, za Fortisa nisam ni pitao, samo za Zeno i Steihart...
Što se tiče Makedonaca nisam dobio nikakav drugi odgovor, Osim cene koja je ostavljena u prošlom postu.
Naravno, sve što se dotaklo teme postavljam čim nešto saznam!
Pozdrav...
Naravno, vratim se staroj ljubavlju CITIZEN Chrono radio controlled ali sada ne mogu da izdvojim 500€.
Dobro se zagledam u Citizen Promaster Sky Eco Drive NightHawk Pilot, sat je savršen,
Videh tek sad da se zanimas za ove modele,sto se tice drugog odlican ,a za prvi da znas da je u bomar neka akcija tako da daju 20% popusta,rasitajte se,donesete pokazete da imate bilo kakav sat i oni vam spuste cenu.
Između Fortisa i Zena, biram Fortis u svako doba dana i noći. Odličan je Zeno, ali Fortis je bolji. :)
Mada, ne znam zašto se toliko razmišljaš ukoliko ti se Citizenov Nighthawk sviđa, kupi ga, nećeš pogrešiti.
Eh da... ima Wenger-a u Srbiji. Barem u NSu ga je bilo, na Spensu. ;)
Pozdrav
Samo ću videti kolika im je cena, znam da je Fortis bolji ali što se tiče Zena pristupačniji mi je samo zbog toga, a ako bude nešto dobro, kupujem! Citizen je zasigurno kupljen, od njega ne odustajem, a i sam znaš koliko ga dugo čekam?! :)
sub...hvala ti puno, sutra idem do njih, javljam šta sam video, ma da mi je Citizen Promaster Sky Eco Drive NightHawk Pilot, skroz u redu, veoma kvalitetna izrada kućišta, jedna od boljih narukvica, skroz sipatičan sat!!!! :D
Pozdrav...
Rekoh super sat i meni se svideo drugi model (...radio controlled) njegova cena je 49900 ali sa popustom je 40 000 ivaljda popust vazi na sve modele eco-d... serije,inace ja sam gledao satove u Bomaru u beogradjanki ako ti nesto znaci mslim da ih imai u delta city
Ako ga budem pronašao po toj ceni sačekaću koji dan, nedelju i kupujem njega, sat je stvarno fenomenalan. Jeste da je sa kožnom narukvicom ali bože moj, kupiću nekada i metalnu. Mada, kožna mu savršeno pristaje, sat se ne oseti na ruci koliko je lagan...
Hvala, sub nisam imao te informacije, znam njegovu staru cenu pa nisam ni razmišljao o njemu! :D
Pozdrav...
Popust koji je spomenut u ovoj temi traje do 30. Marta.
Potrebno je odneti bilo koji kvarcni sat da bi se dobio popust od 20% na Citizen satove iz Eco-Drive kolekcije.
Pozdrav...