Re: koji ruski sat kupiti
Koliko znam, u Moskvi treba pri kupovini ići što dalje od centra. Da li ideš u neke manje gradove? Tamo je cena najma lokala niža, pa samim tim i cene. Druga varijanta je porudžbina preko interneta, s tim da ti sat stigne na neku rusku adresu, tj. kod nekog prijatelja.
Neso hvala, nemam problem sa ruskom adresom, ne umem da nadjem sajt u koji vreujem ako imas neke preporuke bicu ti jako zahvalan
Citat:
Neša kaže:
Koliko znam, u Moskvi treba pri kupovini ići što dalje od centra. Da li ideš u neke manje gradove? Tamo je cena najma lokala niža, pa samim tim i cene. Druga varijanta je porudžbina preko interneta, s tim da ti sat stigne na neku rusku adresu, tj. kod nekog prijatelja.
Evo imam za Vostok, ako ti odgovaraju njihovi satovi: Чистопольский часовой завод Восток - Официальный сайт vostok-inc.com
Ovo je sajt proizvođača, a cene deluju povoljno. Doduše, ne znam koliko dugo putuje ruska pošta.
Evo linka i za raketu: Russian Watches - Raketa Watches - Official Internet Shop - RAKETA SHOP - Official Internet-Shop
Ako te zanima Luč (beloruska firma), evo gde ih ima u Rusiji: Где купить? - ОАО "Минский часовой завод" - ОАО «Минский часовой завод»
Denisov, malo skuplja varijanta: DENISSOV
Volmax (Aviator): Магазины
Na mnogim od pomenutih sajtova naći ćeš neku adresu posle dva-tri klika. Nadam se da će koristiti, a ti javi da li si nešto našao i kako možemo da pomognemo.
Dodato naknadno: http://www.meranom.com/
Ima više forumaša koji su kupovali preko Meranoma.
Kvalitet im je OK, jedino sto to nije ruski sat.
Jel ima neko iskustva sa sajtom koji je pomenuo Nesa, vidim da salju fakturu pa im ti platis, pa tek onda salju sat?
Чистопольский часовой завод Восток - Официальный сайт vostok-inc.com
to je i moja nedoumica, na sajtu ipak pise da je VOSTOK MEHANIZAM, BICU ZAHVALAN ako imas neki predlog, hvala ti
To bi trebalo da je zvanicni sajt, ali ipak mislim da je meranom najbolji za kupovinu tih satova.
Mnogo nasih clanova je kupovalo kod njih(izmedju ostalih i ja), a imaju i nesto nize cene od tog sajta.
Takodje kod meranoma postoji mogucnost dogovora, koji bezel, narukvica, itd...
locus, mehanizam u tom satu koji si postavio jeste ruski, tu nema sta, ali sam brend, kao i satovi su Litvanski, i sem mehanizma(kod pojedinih modela) nemaju nikakve veze sa ruskim Vostok satovima.
Hvala Rus...;)
Koja je fora sa porezom i carinom sto se tice porucivanja iz Rusije?
Interesuje me konkretno ovaj model
Vostok Watch Amphibian Classic 710640 Meranom.com
RUS neces verovati ja u nedelju putujem u litvaniju, obzirom da si ti poznavalac a ja samo ljubitelj satova, molim te predlozi nesto od ruskih satova