Re: Koji od ova dva sata kupiti?
Da taj mehanizam je odlican :) Ako budes narucivao iz Japana, porez i carina su 20 i 10 posto. E sad kad sam ja narucio sat iz Japana , iako je stigao EMS-om (japan post) nas ptt mi je naplatio jos 3500 dinara, iako sam pri narucivanju platio postarinu. Tih 3500 dinara su mi uracunali na vrednost sata pa onda na sve to radili carinu i porez. Nisam hteo mnogo da se bunim posto sam jedva cekao sat, ali ako budes narucivao dobro se raspitaj da li ce biti tako nekih dodatnih troskova:)
Citat:
Rus_PA kaže:
Deluje "privlačno" tih 250eura za sat ali to je u dalekom Singapuru,mislim da dok bi to došlo i ocarinilo,pa porez,pa usluge slanja onog što šalje i možda još "nešto",da bi se cena popela na min. 400eura i to sve sa velikim rizikom.E sad,kod nas je on 500 ali popust od 10% može da se dobije,pa onda ispada da ceo "cirkus" radimo zbog uštede od nekih max. 50eura?
Ispravite me ako sam pogrešio u računici....:confused:
Meni je solar lepši, malo je klasičniji, a ovi crveni detalji sprečavaju da bude monoton.
Citat:
Larosa kaže:
.E sad,kod nas je on 500 ali popust od 10% može da se dobije,pa onda ispada da ceo "cirkus" radimo zbog uštede od nekih max. 50eura?
Izasao bi tu do 400e.
Jeste slazem se, veliko je cimanje, zato sam i rekao da su carina i porez problem.
Sa ni jednim od ova dva sata sigurno neces pogrijesit kvaliteta je neupitna a ono sto bi kod mene prevagnulo na staranu Seika-Solar je to sto nije pvd premaz ako ga mozemo tako nazvat. Nemam iskustva sa seiko crnim satovima(PVD premaz -nazovimo ga tako ) ali imam sa malo skupljim i mogu reci da se nemoze izbjeci nastajanje ogrebotina na crnom premezu, a kad nastanu nema teorije da se urede ili dovedu u dobro stanje a da se ne primjeti . Ovo je samo moje skromno iskustvo i misljenje . Pozdrav
Evo i ja sam glasao,ispalo je da je do mog glasanja (ja sam glasao kao 25-i),bilo nerešeno,što mi govori da bilo koji od ta dva sata je dobar izbor.Na kraju krajeva,to ispada i najbolje,jer bilo koji da uzmem,neću pogrešiti.....:man_in_love:
Trenutno se kod mene nešto "prelama" i priča ide u ovom pravcu....
http://i1260.photobucket.com/albums/...pscc5125fe.jpg
Meni je i ovaj solar jako lep, u svakom slucaju , bilo koji da kupis , bice to dobra kupovina:)Ali kad ga kupis moras fotke neke da kacis:) Ja licno ne znam koji bi kupio, odlicna su mi oba:)
Dobar i solar, sta mu fali.
Lep Diver sat. Ne sumnjam u njihov kvalitet.