1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Koji brend je najbolji izbor u rangu cena 500-1000 EUR?
Sta mislite o ovom satu.Meni je prelep.Odmah mi je privukao paznju.Ovde nisam nista nasao o ovom brendu.Neke pohvale ili kritike.Ima prodavnica u Beogradu gde se prodaju satovi ovog brenda.Na aerodromu.Firma Dufry je distributer.Da li je neko bio tamo?Kakav je izbor?Koje brendove jos imaju?Da li i mi koji ne putujemo mozemo da dodjemo do tih prodavnica s obzirom da se nalaze u tranzitnom delu terminala.
Prilog 41080
KIco,FC brend je jako,jako,jako poznat i ugledan,tako da verujem da je kvalitetan sat u pitanju.
Na zalost,prave previseeeeee ozbiljne satove za moj ukus,tako da me nikad nisu previse zanimali.
Siguran sam da je kvalitetan sat u pitanju,ali sacekaj da dodju iskusniji forumasi pa sam siguran da ce ti dati korisne informacije koje su konkretne.Inace,jako lep sat,ali bi bio lepsi sa metalnom narukvicom. :)
Budi mi pozdravljen.
Slobodan.
@Zenith, samo izbegni taj PVD Steinhart. Već sam pisao sat je dobar, samose PVD na narukvici se previše lako ošteti.
NIkad nisam došao u dodir sa nekim Frederik Konstanom, ali u pitanju je jako cenjen, a pristupačan brend (naravno ovo je relativna stvar).
Čak se i notorni WatchSnob:lol: pozitivno izrazio o ovom brendu:
Frederique Constant Watches - AskMen
Evo ti i sa WUS-a: Frederique Constant the brand ? what do people think about it?
Citat:
Giga kaže:
@Zenith, samo izbegni taj PVD Steinhart. Već sam pisao sat je dobar, samose PVD na narukvici se previše lako ošteti.
Hmm...Citao sam o tome na stranim forumima takodje.Isto tako kazu.Hvale sat i mehanizam,ali narukvica... :/
Koji bi mi ti Steinhart diver preporucio?
Sigurno je da cu,po zaposlenju,da stedim za jednog Steinharta.
Koji brend je najbolji izbor u rangu cena 500-1000 EUR?
jel mogu ja da preporuchim?..ocean 1 black i ocean military vintage..to su pod br 1..ostatak moze da bude ocean gmt i ocean vintage gmt..eto tako
Naravno da mozes. :) Ocean GMT i Ocean Military Vintage su zaista prelepi.
Mada,sve mi je prelepo u vezi Steinharta,da budem iskren.
Cao drustvo.Nije me bilo dugo.Pre dva dana setam Beogradom i udjem u BPM prodavnicu i vidim jedan sat koji me je odusevio.
BPM Satovi & Nakit. PILOT PROFFESIONAL CHRONOGRAPH - 597.22.11L
Ima ga i na metalnoj narukvici.Sta mislite?Kakav je sat u pitanju?Da li je skup u odnosu na ono sta nudi.Da li ima neki drugi sat(brend) slican njemu ili bolji a da je jeftiniji ili u istom rangu.
Fortis je odlican brend, satovi su vrhunski, odlican hrono 7750 mehanizam. U cijenu necu puno ulaziti i to da li ima nesto jeftinije a bolje, cinjenica je da Fortis drzi dosta jaku cijenu kao i vecina Swiss brendova ali to nije rasprava za ovu temu. Mada i ako nadjes nesto jeftinije a bolje a mozda ti se ne svidja opet ces se vratiti ovome. Sat je bez greske ako ti se svidja samo naprijed