1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: ja bih kupio casio :) ronilački ali da liči na neki stari
^ ovo je odlican predlog, ali milan zmaj je u pravu, moras da nam kazes do koliko para, a i da li u obzir dolazi i narucivanje preko neta?
evo mog predloga, tesko da moze vise da lici na seiko :laugh:, a ispunjava, mislim, sve kriterijume koje si naveo:
Casio MDV102-1AV
Prilog 7269
ovaj može. može i preko neta naručivanje, ali iskreno više bi ga volio u prodavaonici kupit .
zašto casio? Casio sam zavolio kroz sve ove godinje odrastanja, iako sam imao fazu da zbog toga smatram kako je to dječji i neozbiljan brand, namijenjen svima, nešto kao mc donalds.
ali sve više cijenim casio kao firmu, vidim da još uvijek prodaju iste modele kao i prije sto godina, nisu balavanderi koji izbace sat kojeg za godinu dana nigdje više nema, njima je to posao, a ne hir.
i uprkos tome imaju stotinu modela najmanje, od svih klasa, do svakakvog dizajna.
i još su k tome i pouzdani, i jeftini.
jel se od ikoga može očekivati više ? :D
u stvari ovaj model sam već vidio, ali bih recimo možda htio da je manje zaobljen, ovo je modernija verzija dive modela.
ali da, to je već bliže onome što tražim :) cijena srednja, uostalom najskuplji casio model košta kao srednja klasa neke druge firme
;)
Postavi sliku sata ili satova koji imaju dizajn sličan onome što tražiš kako bi mogli da vidimo šta je to što očekuješ da sat ima i kako bi eventualno mogli da ti pomognemo sa predlozima. Ovako ne ide jer si previše neodređen.
Pozdrav
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
23jewels kaže:
Ukoliko bas mora Casio,ja imam jos ovaj predlog,a ti gledaj sta ces ako ti se i on ne dopadne :laugh:
Casio MDV-105D-1A
ovaj nije loš, ali ima jedan mali problem ( možda )
naime, jučer sam u robnoj kući gledao te casio satove sa metalnim narukvicama, kojima bi eventualno došla u obzir promjena narukvice.
i uzeo sam jednog iz vitrine da pogledam.
No, kada sam uzeo u ruke, ustanovio sam da je kućište jednostavno zarezano tako da ispadne kako kajiš tj. metalna narukvica pasuje do kraja oboda brojčanika. reko wtf ?
:D
a u biti ako onda promijeniš kajiš, onda ti taj komad zarezan ostaje koji glumi kajiš :D
Prilog 7270
inače ovaj model mi se dopada :)
u biti ja ne tražim ništa posebno, samo da je casio sa eventualno crnim ciferom, krunicom i gumenim kajišem. I može biti stari model :)
Citat:
dragon kaže:
Postavi sliku sata ili satova koji imaju dizajn sličan onome što tražiš kako bi mogli da vidimo šta je to što očekuješ da sat ima i kako bi eventualno mogli da ti pomognemo sa predlozima. Ovako ne ide jer si previše neodređen.
Pozdrav
u stvari svi su prijedlozi na tragu, samo casio je sa ti modelima malo slab u ponudi.
pitam se jesu ikada napravili automatic npr :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
panonski kaže:
nije loše, samo sam mislio na sat sa krunom, sa manje brojki i debljim kazaljkama.
nešto ala seiko automatici diver.
Pa što ne uzmeš onda Seiko Automatic Divers 200m i rešio si problem?
Koliko sam ja tebe razumeo ti bi hteo Casio,a da liči na Seiko???
tako je, želim casio, jer je neusporedivo jeftiniji, a i seiko mi se ne sviđa jer je automatic. osjetljivi su na trešnju previše.
zvizneš šakom i odu kazaljke
Pa jel ti želiš automatik ili kvarc?