re: Casio G-Shock DW-5600 ili G-5600?
Rujo, nije samo screewback u pitanju, već i čelično kućište . To moraš imati u vidu pre poklopca...
DW-5600 je svakako od "novopečenih" najbliži c modelu . To što nema ušrafljujući poklopac, nema ama baš nikakve veze sa kultnim statusom (to je samo u tvojoj glavi) .
Model DW-6600 uživa kultni status, pa nema screewback...;)
Naravno baki da sam mislio i na komplet kuciste i na modul i poklopac, ali ne mora bas sve da se napise, nismo na forumu od juce pa da moramo da pisemo bas sve u sitna crevca.
Da li je to samo u mojoj glavi, ne znam... moze, a i ne mora bit'.;)
-jes' vala... ja ih volim, ama baš sve (kockice) koliko ih ima. Sve imaju taj neki šmek neodoljivi i nekako baš pečat G serije. :man_in_love: Svakako zaslužuje mesto (neka od kockica) u bilo čijoj kolekciji , kakav god "ukus" imao...
Re: Casio G-Shock DW-5600 ili G-5600?
definitivno obe bude neke emocije i setu za proslim vremenima, glasam za dojce wele
Mozda si trebao da uzmes u razmatranje i model GW-M5600.
Isti kao G-5600 samo sto ima i radio sinhronizaciju sa atomskim satom.
Ja ga imam i radi odlicno.
Nema ga kod nas, ali nije problem da se naruci online.
Sto se tice automatskog ukljucivanja svetla, mene uzasno nervira ta opcija-ne znam da li moze da se nasteluje osetljivost senzora, ali meni se svetlo ukljucivalo bukvalno na svaki pokret ruke...tako da baterija ne bi bas dugo potrajala.
Stigao DW-5600! Nisam hteo da ga komplikujem, a ni da potrosim previse para. Inace mi se i Citizen automatski sinhronizuje, ali provalio sam da uopste ne volim tu funkciju, jer sat nema potrebe da se dira nikada. Ja volim da se igram sa satovima povremeno:D
Dobar je to sat, cestitam.
Postavi neke dobre slike u galeriji, nemoj da skrtaris.;)
e,pa...Dobro ti došao :beer:
E pa drugari, hvala:) Bice naravno, napisacu neki tekstic sa slikama. Samo da se malo bolje upoznamo:D