• Casio Edifice Black X Gold satovi



    Casio je upotpunio popularnu Edifice Black Label kolekciju sa Black X Rose Gold serijom satova. Black X Rose Gold serija obuhvata tri modela i to: EQWM1100CG-1, EQS500CG-1A and EFR516PG-1AV. Karakteriše ih dinamičan dizajn i napredne tehnološke mogućnosti, smelo ukombinovane sa tonovima ružičastog zlata.

    Ovi modeli satova imaju vodootpornost do 100 m dubine, prikaz sati, minuta, sekundi, hronograf funkciju i dr. Dopadljivog su dizajna i svakako će privlačiti poglede. Pri dizajniranju se težilo da satovi imaju univerzalni dizajn i da budu nosivi u što većem broju prilika. Na njima je ukombinovan sportski izgled sa narukvicom izrađenom od kaučuka i detaljima od ružičastog zlata.



    Model sa oznakom EQWM1100CG-1 ima najveći broj funkcionalnosti. Tačnije, ima mogućnost automatskog štelovanja letnjeg računanja vremena i prestupne godine, kao i sinhronizaciju sa atomskim satom u Americi, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Kini i sa dva u Japanu, a sve to u zavisnosti od baznog grada vlasnika sata. Ovaj model ima 3D brojčanik za hronograf podbrojčanicima, kod koga hronograf funkcija ima mogućnost prikaza vremena sa preciznošću od 1/1000 dela sekunde. Takođe, poseduje alarm, world time i večiti kalendar.



    Model referentnog broja EQS500CG-1A takođe ima ugrađen hronograf koji meri do 1/100 dela sekunde, pored toga krase ga funkcionalnosti kao što su alarm, kalendar i mogućnost solarnog punjenja. Pored ovih karakteristika, poseduje prikaz dana i datuma, world time, auto kalendar i 12/24–časovni prikaz vremena.



    Treći model EFR516PG-1AV ima ugrađeni 1/20 hronograf, prikaz datuma smešten između “4 i 5h”. Na svojoj koroni ima nanetu tahometarsku skalu koja dodatno poboljšava izgled i upotpunjuje funkcionalnosti sata.

    Casio Edifice Black X Rose Gold modeli satova će biti dostupni tokom oktobra meseca 2012. godine, po cenama od: EQWM1100CG-1 za 450,oo USD, the EQS500CG-1A za 330,oo USD i EFR516PG-1AV za 200,oo USD.

    IZVOR:
    Casio
    Watchyouseek - Blog
    This article was originally published in forum thread: Casio Edifice Black X Gold satovi started by Shmizla View original post