• Tissot Sculpture Line Skeleton sat    Tissot T-Gold serija satova obogaćena je za još jednog člana. Tissot Sculpture Line Skeleton ručni sat odlikuje se kućištem prečnika 45mm koje se izrađuje od 18-karatnog rozog ili žutog zlata. Sam brojčanik je ponuđen u crnoj i beloj boji sa markerima za sate i kazaljkama izrađenim od istog materijala od kojeg je izrađeno i samo kućište sata. Za brojčanik se može reći da predstavlja kombinaciju modernog i elegantnog dizajna na kojem je sve lepo i skladno uklopljeno a kožni kaiš braon boje sa kroko šarom koji se isporučuje uz sat sasvim lepo upotpunjuje pozitivan utisak o ovom elegantnom Tissot ručnom satu.

    Međutim, najinteresantniji detalj kod ovog modela jeste mehanizam koji se sa prednje strane sata može delimično videti zahvaljujući mestimično isečenom brojčaniku dok mu se sa zadnje strane, zahvaljujući poklopcu kućišta sa prozorom od safirnog stakla, svako može u potpunosti diviti. Srce sata čini ETA 6497 mehanizam na ručno navijanje koji je skeletizovan čime je omogućen pogled na svaki deo mehanizma.

    Ostaje da se vidi kolika će biti cena ovom navijaču ali sve u svemu, Tissot je sa Sculpture Line Skeleton modelom napravio korak napred i kupcima ponudio zaista lep i kvalitetan sat koji može da se nosi i sa modelima mnogo jačih brendova.
    This article was originally published in forum thread: Tissot Sculpture Line Skeleton started by dragon View original post