• Helberg CH7 satovi

    Nemački proizvođač satova H20 i njihov podbrend Helberg, koji su među ljubiteljima satova poznat po vrhunskim ronilačkim satovima su predstavili novi model, Helberg CH7. U pitanju je model koji dolazi u kućištu od nerđajućeg čelika prečnika 44mm i visine 17.6mm.



    Novi model je dostupan u verzijama sa crnim i belim brojčanikom. Model sa crnim ciferom dolazi sa crnim keramičkim bezelom, a model sa belim dolazi sa belim keramičkim bezelom, mada u ovoj verziji postoji i varijanta sa čeličnim bezelom. Markeri na brojčaniku su trodimenzionalni i zajedno sa kazaljkama i oznakama na bezelu su premazani sa BGW9 Superluminova premazom.



    Krunica je potpisana i ušrafljujuća je, kao i izgravirani poklopac. Bezel je jednosmerni, ronilački, sa 120 klikova, a staklo 5mm debelo, zakrivljeno sa unutrašnjim antirefleksnim premazom.



    Sat poseduje i automatski helijumski ventil na poziciji "9h", a deklarisana vodootpornost iznosi 3000m. Model CH7 dolazi sa 24mm širokom narukvicom od punog čelika, sa kopčom sa mikro podešavanjem.



    Sat pokreće dobro poznati Japanski Miyota 9015 automatski mehanizam koji radi na 28.800 Bph (4Hz), poseduje funkciju hakovanja i ručnog navijanja i ima rezervu snage od 42 časa. Cena ovog modela iznosi 398,oo € za kupce van EU i 473,oo € za kupce u EU.

    Link

    karldzonson and dusan51 like this.
    This article was originally published in forum thread: Helberg CH7 started by RUS View original post