View RSS Feed

dontomazi

Vacheron constantin

Rate this Entry
by , 9.11.2011. at 8:57 (7900 Broj pregleda)
Postovani clanovi foruma,SATOVI
Da se predstavim,zovem se Tomislav i zivim u Zemunu,vas forum me narocito zainteresovao iz vise razloga,zato sam i pristupio.Naime toliko malo znam o satovima,da mislim kako mi nije mesto ovde ali zato ste vi tu,da nastavim... ljubitelj sam i skromni posedovaoc satova DOXA,SWACH i kao novitet VACHERON CONSTANTIN.Sve satove sam kupio sem VACHERON CONSTANTIN,model GENEVA tako pise,koji sam nasao i na popravci je kod proverenog sajdzije sa dugogodisnjim iskustvom,posto sam obavesten da je u pitanju kopija sa metalnim kucistem ali je bez obzira na sve zigovan itd.,sa originalnim mehanizmom i narukvicom,sledece sto me interesuje je odgovor ili barem savet,da li se uopste isplati ulagati u popravku sata kome su otpale kazaljke,pukao kljuc,iskrivila se spirala to je sve sto mi je receno da ima hendike.

Submit "Vacheron constantin" to Facebook Submit "Vacheron constantin" to Google Submit "Vacheron constantin" to del.icio.us Submit "Vacheron constantin" to MySpace Submit "Vacheron constantin" to StumbleUpon Submit "Vacheron constantin" to Digg

Tagovi: Nema Edituj tagove
Categories
Uncategorized

Comments

  1. Avatar korisnika AGEMO
    Jednom recju NE :)
  2. Avatar korisnika dontomazi
    usvajam komentar ali moze li se dobiti jasnija informacija
  3. Avatar korisnika ANGEL II
    Malo mi je nejasno pitanje. Da li je dobro ulagati u nesto sto nije orginal? Zasto ulagati u kopiju sata, zar nije bolje kupiti Certinu, Doxu, Omegu, a vremenom IWC-a. Proveri jos jedanputa da li je zaista kopija ili orginalni sat, desavalo se da i casovnicari pogrese, trazi drugo misljenje pa reci o kom mehanizmu se radi.
    Ako vec imas prodaju satova i prodajes samo orginale ne upustaj se u ovakve price, nisu ti potrebne kao ni lazni sat, oni su stvoreni za lazne ljude.
    Pozdrav